Logo Efficient Projects wit Oranje

Marketeer – Efficient Group

Efficiënt Groep is de moederorganisatie van Efficiënt at Work, een vooraanstaand uitzendbureau in de tuinbouwsector en verpakkingsindustrie, Efficiënt Projects, dat bedrijven ontlast door het uit handen nemen van de meest complexe assembleer-activiteiten en Efficiënt Eventus, dat de internationale entertainmentindustrie voorziet van flexibele arbeidskrachten en evenement projecten van A tot Z coördineert. Door de snelle groei die we doormaken, zijn wij voor ons hoofdkantoor opzoek naar een veelzijdige marketeer met aspiraties om uit te groeien tot Marketing Manager.

Waar ga je werken?​

Efficient Groep, Leehove 62, 2671 MC, De Lier

Wie zoeken wij?

Functieomschrijving: – Zelfstandig organiseren van evenementen en beurzen – Opstellen van boeiende blogs en nieuwsberichten – Begeleiden van campagnes van concept tot meetbare resultaten – Actief beheer van onze social media-accounts – Initiatie en uitvoering van digitale mailingen – Uitvoeren van diverse tijdelijke projecten

Wat we aanbieden?

Efficient Groep biedt: – Een dynamische en flexibele baan binnen een snelgroeiende organisatie met ruime kansen voor persoonlijke ontwikkeling – Een competitief salaris dat recht doet aan je vaardigheden en ervaring – Flexibele werktijden voor een goede balans tussen werk en privé – Mogelijkheden voor training en cursussen om je kennis verder uit te breiden Sollicitaties: Wij verwelkomen sollicitaties die passen bij deze functie. Graag ontvangen wij je motivatie in een presentatievorm die je geschiktheid aantoont, samen met een CV dat je ervaring benadrukt. Stuur je sollicitatie naar: Andre van Leent, directeur Efficient Groep, Leehove 62, 2671 MC, De Lier avleent@efficientatwork.nl Sluitingsdatum: 30-9-2023 Efficient Groep is enthousiast om een gepassioneerde en toegewijde Marketeer te verwelkomen die onze diverse bedrijven naar nieuwe hoogten kan leiden. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Let’s make your vision a reality!