Logo Efficient Projects wit Oranje

DIVERSE DIENSTEN EN OPLOSSINGEN

Verpakking

Efficient Projects Assemblage productie componenten fulfilment fullfilment westland packaging verpakken transporteren

Professionele Productverpakking

Ons team van verpakkingsspecialisten zorgt ervoor dat uw producten op de juiste wijze worden beschermd en gereed worden gemaakt voor verzending. Wij bieden diverse verpakkingsdiensten die aan uw behoeften voldoen.

Dankzij onze ervaring en geavanceerde technologie bieden wij effectieve en veilige oplossingen voor productverpakkingen die de levering van uw goederen aan uw klanten versnellen.

Professioneel Administratie en Etikettering

Naast onze diensten voor productverpakking bieden wij ook uitgebreide ondersteuning op het gebied van administratie en etikettering. Ons bedrijf levert efficiënte oplossingen die u helpen bij de georganiseerde verwerking van documenten en het etiketteren van producten volgens de hoogste normen. 

Dankzij onze ervaring en toewijding aan elk project kunnen wij u een allesomvattende dienstverlening bieden op één locatie, wat u tijd bespaart en de efficiëntie van uw activiteiten verhoogt.

Warehouse woman worker with barcode scanner.

VIND ONS​

Neem gerust contact met ons op

Wil je je bedrijf laten groeien, de productieprocessen uitbesteden voor efficiëntie en je richten op ontwikkeling? Of ben je op zoek naar werk of heb je andere vragen? Wij zijn er om te helpen. Aarzel niet – neem contact met ons op en laat ons weten hoe we je kunnen ondersteunen bij het bereiken van je doelen.

Headquarter

Zwartendijk 52 C, 2671 LL Naaldwijk

Locatie 1

Zwartendijk 52 C, 2671 LL Naaldwijk

Locatie 2

Aartsdijkweg 23c, 2676 LE Maasdijk

Phone

(+31) 0174 715 377

Social Media

Let’s make your vision a reality!