Logo Efficient Projects wit Oranje

Uitbreiding met een extra een bedrijfspand.

opslag Magazijnen Magazijnruimte Westland

Efficient Projects Maasdijk: Onze extra bedrijfspand.

Dit pand ligt aan de Aartsdijkweg in Maasdijk. Goed bereikbaar en vlakbij belangrijke uitvalswegen.  

Op de video is te zien dat er extra werkplekken zijn gecreëerd. Hierdoor kunnen wij uitbreiden voor het produceren, monteren en assembleren van halffabricaten tot eindproducten van producten voor onze klanten. Het verpakken van alle producten en de opslag blijft uiteraard ook hierbij horen. Niet te vergeten dat de uitbreiding ook gebruikt kan worden voor nieuwe klanten. Niets is ons te veel … alles is bespreekbaar en wij denken mee in oplossingen.

Verder geldt dat deze uitbreiding een prima mogelijkheid is voor extra opslag. Huidige klanten en toekomstige klanten kunnen hiervan gebruik maken. 

Niet vergeten te melden dat het laden en lossen veilig en efficiënt kan door de goede dock- en laad systemen. Het is makkelijk aan- en afrijden op deze locatie door de ruimte zowel binnen als buiten. Met andere woorden, het vervoer van alle producten blijft ook door ons verzorgd worden vanaf de nieuwe locatie.

Wij zullen nog verder gaan met extra werkzaamheden op een voor ons geheel nieuw werkterrein. Wij gaan ons bedrijf uitbreiden met spuitgieten. De machines zijn aangeschaft en worden klaargemaakt voor gebruik. Het personeel wordt opgeleid en wij hopen op korte termijn de eerste proefsessies te kunnen uitvoeren.

Het was een hele operatie deze machines op de plaats te krijgen.

Wij hebben plezier in dit blog en wij hopen dat u het regelmatig met net zoveel plezier zult lezen. Vragen en/of opmerkingen zijn altijd welkom. Samen maken wij het product ….

Share it :

Zoeken

Latest Post

Post Categories

Extra ruimte

wij bieden 3000m2 extra ruimte voor uw goederen

Let’s make your vision a reality!